3 fantastiske tagtyper som du bør overveje til dit nye tag

3 fantastiske tagtyper som du bør overveje til dit nye tag

3 fantastiske tagtyper som du bør overveje til dit nye tag

Skal du have skiftet dit gamle og slidte tag ud, så er det vigtigt, at du skifter det ud med et nyt og lækkert materiale. Der findes en masse forskellige tagtyper og ikke alle er lige gode. Det handler derfor om at finde et nyt tag, som passer rigtig godt til din bolig. Det kan være svært selv at vide, hvad der passer bedst, hvis du ikke har den store tagerfaring, og derfor kan du med fordel søge lidt hjælp og inspiration andetsteds. Monteringen behøves du heller ikke selv bekymre dig om. Du kan få hjælp fra din tagdækker i Århus, Dansk Tagbyg. De kan også hjælpe dig med at vælge materiale, men hvis du gerne selv vil undersøge lidt inden, så får du her 3 bud på fantastiske tagtyper. 

1.   Eternittag

Et eternittag har den helt store fordel, at materialet er miljøvenligt. Taget er lavet af fibercement, hvilket ikke skader miljøet. Desuden, er det også modstandsdygtigt over for angreb fra svamp og råd. Det betyder, at det er både miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit. Det er derfor en rigtig god løsning, hvis du går lidt op i at hjælpe miljøet og heller ikke gider bruge en masse tid på vedligeholdelse. 

2.   Tagpap

Tagpap er et meget populært tag blandt den danske befolkning. Dette skyldes blandt andet, at det er lavet af et meget holdbart og stærkt materiale, som samtidig er fleksibelt og let an anvende. Det kan derfor anvendes på næsten alle hustyper, da det let kan formes efter hjørner og unikke bygninger. 

3.   Ståltag

Et ståltag har den store fordel, at det er en meget billig løsning i forhold til materialer som teglsten, stråtag, skifer fliser og lignende. Det er derfor den perfekte løsning for dig, som gerne vil have det billigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

nikolaj