De tre mest populære kryptovalutaer

De tre mest populære kryptovalutaer

De tre mest populære kryptovalutaer

Handler du meget på nettet, og gør du dig måske også diverse investeringer online? Så er du sikkert stødt på ordet ’kryptovaluta’. Læs mere om det her.

 

Bitcoin, Ethereum og Litecoin

En kryptovaluta er en digital valuta, som kan bruges ved online handel. Det vil sige, at det er en måde, hvorpå der kan betales over internettet. Og idet valutaen er international, er det ikke en nødvendighed at bekymre sig om for eksempel skat og toldregler samt diverse indblandinger fra banker.

 

Der findes flere forskellige former for kryptovalutaer. De tre mest anvendte er Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

 

Bitcoin er den mest populære valuta og også den første, der kom på markedet. Og på trods af at Bitcoin har mødet meget kritik i løbet af de sidste år, så er det også måden, hvorpå flere investorer har tjent flere millioner af kroner.

 

Ethereum er ikke lige så udbredt en valuta som Bitcoin. Og det er også en langt nyere valuta på markedet, der har til formål at forbedre den traditionelle Bitcoin. Derfor minder Bitcoin og Ethereum også om hinanden på mange områder. Dog har Ethereum især hentet positiv respons på at være utrolig hurtig, når det kommer til transaktioner.

 

Litecoin er en peer-to-peer digital valuta, hvilket vil sige, at den baserer sig på et open source netværk. Litecoin er også blevet populært på grund af de hurtige transaktioner. Og så har valutaen også en fremragende opbevaringsteknologi i forhold til både Bitcoin og Ethereum, hvorfor Litecoin eftersigende skulle være mere sikker at handle med i forhold til de andre digitale valutaer. Det ses blandt andet ved, at Litecoin ikke i samme grad er udsat for angreb via for eksempel diverse netværksfejl. Og det gør, at Litecoin i dag er det mest populære alternativ til Bitcoin.

Find flere informationer online

Vil du gerne kende til flere af de mange fordele, der forefindes ved de tre former for kryptovalutaer? Så læs mere om dem her og bliv klogere på, hvilken digital valuta du med fordel og bedste sikkerhed kan benytte dig af i forbindelse med din næste online investering.

partnertekst