Dyre møbler betaler sig

Dyre møbler betaler sig

  • By :
  • Category : Blog
  • Comment : 0
Dyre møbler betaler sig

Mange ser det som en udgift, når de skal købe nye møbler. Det kan dog være fornuftigt at se det som en investering i stedet. Det kan faktisk gå hen og være en indbringende og forretning, hvis man ellers investere i de rigtige. Designermøbler falder nemlig nærmest ikke i pris, hvis du passer godt på dem.

Designermøbler er en god investering

Hvis du køber et flot og og lækkert designermøbel, får du ikke blot flotte kvalitetsmøbler til dig hjem. Du får samtidig en investering, som ikke falder i pris, hvis du vel og mærke passer på dem. På den måde kan man sige, at man bare låner møblerne, til man sælger dem igen. Samtidig er der en mulighed for, at dine møbler faktisk vil stige i pris. Det kommer naturligvis helt an på, hvad du køber.

Det kræver nemlig, at du ved, hvilke møbler, du skal købe. Du kan enten gå efter de gamle, danske designklassikere fra Louis Poulsen, P.H., Kai Kristiansen eller andre, store danske designere. Møbler fra Fritz Hansen er typisk et rimelig sikkert kort.

Sats på nyt dansk?

Du kan også vælge at satse ved at købe nyere danske produkter fra eksempelvis Hay, der producerer møbler og andet tilbehør eller Muuto, der producerer lamper, eller et tredje mærke. Disse kan ofte holde prisen fornuftigt, hvis du tænker på gensalg. Du skal dog nok ike forvente, at de kommer til at stige i pris, da de typisk produceres i meget store antal. De gå eller ikke ind under kategorien klassikere, som typisk er dem der stiger.

Det er altså lidt et sats, og det du skal håbe på, er at det er noget der bliver taget ud af produktion, og derfor vil være i et begrænset antal. Disse har større mulighed for at stige i værdi på den længere bane.

bjoern