Find den rette labelprinter til lige præcis din virksomhed

Find den rette labelprinter til lige præcis din virksomhed

  • By :
  • Category : Blog
  • Comment : 0
Find den rette labelprinter til lige præcis din virksomhed

Det kan være svært at få en fod indenfor labelmarkedet – og i særdeleshed hvis man forsøger at forstå dette marked. Der er mange forskellige teknologier, som gennemsyrer både labels, etiketter og labelprintere, og der er fordele og ulemper ved de fleste af disse. Det er derfor relevant at kunne adskille de forskellige teknologier fra hinanden, så man kan træffe en beslutning på et velinformeret grundlag. Først og fremmest kan du forfine din viden om emnet igennem denne forhandler af labelprintere, men i mellemtiden vil vi her give dig en kort introduktion.

Termisk og direkte termiske printere

Det er vigtigt at vælge labels, som specifikt understøttes af den labelprinter, man har valgt. Dette gælder også omvendt – når du har valgt en labelprinter, bør du altid indkøbe labels, der understøttes af denne. Ellers står du tilbage med to uforenelige produkter, som du ikke kan benytte til noget.

Grundlæggende tilbydes der Thermal Transfer printere og Direct Thermal printere. Direct Thermal printerne er den mere miljøvenlige løsning, hvor der ikke benyttes olieholdige bånd, som du vil finde i en Thermal Transfer printer. Forskellen er her også, at det du vinder på miljøvenlighed ved DT-printeren, det taber du også i holdbarhed. Derfor kan TT-printeren være den mest almene og holdbare løsning til din virksomhed.

Værdien i egen labelprinter

Vi vil gerne understrege værdien i at have sin egen labelprinter i virksomheden. Man undgår at skulle bestille disse labels produceret hos andre, hvorfor man har større frihed til selv at bestemme type, kvantitet og størrelser. Dertil kan man selv regulere selve etiketten, som man lyster, uden at dette skal gøres på tværs af virksomheder.

Der er stor forskel på labelprintere, og disse kan både være små og enkle, så de let kan benyttes på kontoret. De kan omvendt også være større og industrielle, så de kan bruges i de store produktioner, hvor der spyttes etiketter ud på samlebånd.

Uanset hvad er der god værdi i selv at kunne producere egne labels. Det er en letkøbt frihed, som dog vil spare dig for udgifter og tidsforbrug til printervirksomheder.

partnertekst