Køb mobil uden abonnement

Køb mobil uden abonnement

Køb mobil uden abonnement

Ønsker du at beholde dit nuværende abonnement, men gerne vil have udskiftet mobilen. Så er det måske ikke så svært, som du lige går og tror. Mange får tilbudt rabatter på telefoner, når de køber et abonnement med oveni. Hvis du ønsker at beholde dit abonnement, men gerne vil have tilbud på en ny mobil. Så findes der andre veje til at få en mobil på tilbud uden at skulle købe et abonnement med oveni.

Der findes tilbud på mobiler – uden abonnement

At købe en mobil i dag kan være omkostningsrigt, og mange er begyndt, at købe en mobil når de samtidig skal købe et abonnement. Det kan skyldes, at der i de fleste tilfælde også er et godt tilbud med på mobilen, hvis man køber et abonnement med. Dette skal du ikke lade dig begrænse af, hvis du står og skal købe en mobil uden abonnement. Der er også mulighed for at indhente et godt tilbud på mobiler uden abonnement. Hvis du f.eks. er på udkig efter en iPhone uden abonnement, så findes der mange muligheder for at finde et godt tilbud.

Lad dig aldrig lokke af abonnementer

Mange lader sig lokke af de tilbud, hvor der både indgår en mobil og et abonnement. Dette skal man dog passe på med, da abonnementet i de fleste tilfælde ikke passer til ens behov. Mange ser sig derfor blindt på mobilen, i stedet for at fokuserer på ulempen ved abonnementet. Sørg derfor altid at overvej hvad du egentlig leder efter, og om du gerne vil købe et abonnement med, eller om du kun gør det for mobilen.

Hvis jeg i forvejen har en mobil fra et abonnement

Hvis du står i den situation, at du allerede har en mobil fra et abonnement, og du vil gerne skifte mobilen ud. Her er det vigtigt, at du har læst aftalen godt igennem, inden du køber abonnementet. Hvis du er heldig, kan aftalen indebære en forsikring på mobilen, så der er erstatning på mobilen, hvis den går i stykker. Ellers burde du også have mulighed for at købe en ny mobil, selvom du allerede har et abonnement.

 

admin