Online julehandel 2016 forventes at sætte ny rekord

Online julehandel 2016 forventes at sætte ny rekord

  • By :
  • Category : Blog
  • Comment : 0
Online julehandel 2016 forventes at sætte ny rekord

Hvert eneste år, har vi set stor fremgang i julehandlen på nettet, 2015 blev et rekord og steg i gennemsnit med 9% i forhold til året før. I år forventes det at en lignende stigning vil finde sted, der er med andre ord stor tiltro til væksten.

Der er altså meget der tyder på at de travler familier for alvor har fået gang i at bruge nettet til at købe gaver. Det er altså nemmere at sidde derhjemme og surfer lidt rundt på nettet, bestille gaverne og få dem sendt indpakket til ens dør.

Black friday slog igennem

Vi så ligeledes at i 2015 slog black friday for alvor igennem, det var året absolut mest markante salgsdag og de største online shops meldte om et stort boom i salget.

Det forventes igen i år at black friday vil blive en kæmpe succes og at kunderne vil nyde godt at de stærkt nedsatte varer. Mange troede ellers det var et amerikansk fænomen som vi aldrig ville tage ind, men alt ser ud til at denne trend fortsætter mod himlen.

Flere shopper fra mobilen

Vores mobiltelefoner er efterhånden det vigtigste vi har på os, fra den kan vi alt, og i dag er det helt normalt at gå på nettet med sin telefon og handle online.

I 2015 steg julesalget foretaget på mobil eller tablet med 6.82%, i år forventer man at endnu flere vil købe med deres mobil, det er ganske enkelte nemmere og går hurtigere.

Vi køber også stort i udlandet

Det er ikke kun i Danmark at vi køber vores gaver, det er i den grad også i udlandet, de udenlandske shop så derfor også en fremgang i antallet af danskere som valgte at smide en ordre i deres retning.

Det kan ofte være de lidt billigere priser der får os til at købe vores varer i udlandet, og når de alligevel bliver kørt til døren, så er der jo ikke nogen forskel på hvor man køber som forbruger.

Vi glæder os til at følge julesalget 2016, det bliver med garanti en stor succes, hvis du mangler ideer til julegaver, så denne side med gaver til hende, samt denne med gaver til ham.

admin