Sådan vælger du den rette server

Sådan vælger du den rette server

Sådan vælger du den rette server

Når man driver en virksomhed, er det vigtigt at have de rette servere, for at kunne drive en god forretning. En server er helt præcist en computer, som bruges til at dele netværk, data og meget andet med andre computere. Klienterne på de andre computere kan få adgang til serverens netværk, hvorved de får adgang til de hjemmesider eller services, som ligger på serveren. En server kan altså eksempelvis hoste din virksomheds hjemmeside, eller også kan den måske indeholde et regnskabsprogram, hvorpå virksomhedens personale kan dele filer med hinanden. Forskellen på en server og en regulær PC er altså, at serveren benyttes af mange brugere på samme tid, mens en PC kun benyttes af en enkelt person.

Når man skal vælge en server, er det vigtigt at man finder en, som passer til virksomhedens behov, for der findes forskellige servere til alle slags behov. På denne webside findes der et stort sortiment af fysiske servere til ethvert behov.

 

Find den rigtige server til virksomhedens behov

Der findes et enormt udvalg af servere, og derfor kan det være rigtigt svært at finde ud af, hvilken server man skal vælge. Det er vigtigt at størrelsen på den server, man finder, passer til størrelsen og typen af den forretning, som man driver. Med fysiske servere kan man skabe et lokalt datacenter, som kan indeholde alle virksomhedens data, der nemt og sikkert kan deles i virksomheden. Ved at have sine egne servere i virksomheden får man altså selv fuldstændig kontrol over it-miljøet i sin virksomhed, og samtidigt får man også en god ydeevne.

For at finde netop den type server, som man behøver i sin virksomhed, er det vigtigt at kontakte en udbyder, som kan hjælpe med at finde ud af, hvor store servere man har behov for. Derudover kan de også hjælpe med at finde ud af, hvilke specifikationer serveren skal have for at kunne den type af databehandling, som virksomheden vil benytte.

 

Husk at sikre dine servere

Når man har sine servere lokalt i virksomheden, er det selvfølgelig også vigtigt at sørge for, at ens data er sikre. Derfor bør man have en backup-løsning, som kan redde ens data, hvis der skulle ske noget uventet. I dag er ens data nemlig udsatte, fordi man kan risikere at blive angrebet af hackere, eller også kan ens data gå tabt i tilfælde af et teknisk nedbrud.

partnertekst