Slagleklipper til løsning af en bred vifte af opgaver

Slagleklipper til løsning af en bred vifte af opgaver

  • By :
  • Category : Blog
  • Comment : 0
Slagleklipper til løsning af en bred vifte af opgaver

Såfremt man har områder bevokset af tæt, langt græs, ukrudtsplanter og lignende, kan det være udfordrende at få dette klippet på en flot og grundig måde, såfremt man ikke er i besiddelse af det rette udstyr. Er man derimod i besiddelse af det rette udstyr og de rette remedier i form af en slagleklipper, vil det pludselig være en let og overkommelig opgave at holde bevoksning som det førnævnte nede. Når man skal have erhvervet sig en sådan slagleklipper, er der flere forskellige ting, man skal holde sig for øje, således man får valgt den rette variant.

Størrelsen er en vigtig overvejelse

Først og fremmest er det vigtigt at være opmærksom på størrelsen af slagleklipperen, der naturligvis skal afstemmes i forhold til det behov, der end måtte være. Har man eksempelvis nogle større områder, der skal klippes effektivt og hurtigt, kan det være en fordel med en bredere variant, da man herved kan spare en hel del tid og ture. En mindre variant kan være en fordel at erhverve sig, hvis områderne nødvendigvis ikke er så store, eller der skal klippes i områder, der er svære at tilgå med en større variant. De mindste modeller har en bredde på ned mod de 102 cm, mens de største modeller på markedet har en bredde på op mod 300 cm. Her skal man også undersøge, om slagleklipperens krav til traktors eller minilæssers arbejdskraft og ydeevne skal kunne opfyldes, inden det giver mening at vælge den givne variant.

Fast tårn, svingbar eller hydraulisk kobling?

Der findes flere forskellige varianter, og en af dem er slagleklipper med fast tårn. Denne variant fastspændes blot foran eller bag på traktoren, og det er derfor krævet, at traktoren før eller efter klipning skal kunne køre på underlaget. Vælger man derimod den svingbare variant, åbner man muligheden for at kunne køre ved siden af området, der klippes på, hvilket eksempelvis kan være en fordel i områder med blødt underlag, ved vejkanter, skråninger og lignende. Der findes altså et stort udvalg af slageklippere – se udvalget her.

partnertekst