Undgå at spilde penge på konferencer

Undgå at spilde penge på konferencer

Undgå at spilde penge på konferencer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle links er derfor betalte.

De danske virksomheder bruger hvert eneste år både mange milliarder både på at sende ansatte på kurser og konferencer og på at holde dem. Der er masser af god markedsføring og brandingværdi ved at afholde konferencer, men der er rigtig mange virksomheder, der langt fra udnytter mulighederne godt nok. Det kan hurtigt koste millioner af afholde et større møde eller en konference, og derfor er det også vigtigt, at disse penge ikke bare er spildt.

Dels skal deltagerne naturligvis have noget ud af at deltage fagligt, men det er en helt anden snak. Derudover det også vigtigt at eventet bliver markedsført godt nok, og desuden er det naturligvis vigtigt at deltagerne rent faktisk husker konferencen. Det faglige indhold spiller naturligvis en stor rolle, men det er langt fra det eneste, der er vigtigt, hvis man som afholder vil have en positiv effekt i længere tid. En anden og essentielt faktor når det kommer til at afholde succesfulde konferencer, at at omgivelserne og rammerne er i orden.

Rammer er mere end fornuftige stole

Det er naturligvis helt basalt, at deltagerne skal kunne sidde fornuftigt på gode stole, skal have mulighed for at tage notater, hvis det er sådan en slags konference, men det er ikke nok til at, det er noget der bliver husket i lang tid. Det kan derfor godt betale sig, at lede efter nogle rammer der er lidt udover det sædvanlige, og Danmark har masser af lokationer, der tilbyder dette.

I stedet for at lede efter konferencelokaler og mødelokaler i de store byer, så kig lidt bredere rundt i det smukke Danmark. Hindsgavl Slot en af den slags konferencecentre, hvor det ikke bare er fire vægge, men hvor der både natur og historie, bliver en del af rammerne. Dette er med til at gøre helhedsoplevelsen til noget ekstraordinært.

Det giver næsten sig selv, at man husker en dag bedre, hvis man har gået en tur i en slotshave og ser rådyr, end hvis man står i en stor foyer og drikker en kop kaffe.

Konferencer kan sagtens være pengene værd, både at afholde og tage med til, men hvis indholdet og rammerne ikke er gode, er det ofte ikke tilfældet.

bjoern